HIT CENA! Izrada sajta za samo 50 evra


Category: izrada sajta, cms sistem
Published: Aug 3, 2017
Tags: izrada sajta za 50 evra, povoljno, seo optimizacija
HIT CENA! Izrada sajta za samo 50 evra
Ovakav sajt Vam i omogućava da ga, ukoliko želite možete sami ažurirati, menjati sadržaje (tekstove i slike) na njemu (CMS tehnologija) – administracija za ažuriranje je veoma jednostavna, ne komplikovanija od npr. administracije Fejsbuk naloga.

Rok izrade ovakvog sajta je oko 5 dana.

Milioni ljudi, firmi i organizacija su već na Internetu, a oni koji još nisu – kao i da ne postoje. Ako još uvek nemate Vaš sajt i želite da unapredite poslovanje pravo je vreme za to. Budite u korak sa svetom, ispred drugih i ne dozvolite da vas konkurencija pretekne.
Ako imate poslovni interes da za Vas čuje svet, Evropa, Balkan, Srbija, Vaš grad ili kraj, ili jednostavno želite sajt kao stvar prestiža – predlažemo Vam izradu modernog sajta po vrlo povoljnim cenama.

Šta je potrebno?

Spremite tekstove i fotografije…  Ostalo prepustite nama!

Za cenu od 50 evra napravićemo Vam sajt prema Vašim željama i potrebama. U roku od oko 5 dana napravićemo predlog koji ćemo potom modifikovati prema Vašim primedbama i instrukcijama, u saradnjii sa Vama. Navedeni predlog bi bio oko 50% urađenog sajta, a preostali deo bi smo uradili u još kraćem roku.
Pored izrade, postavljanja sajta, eventualnog zakupa domena, hostinga obezbedićemo da se Vaš sajt dobro kotira na pretraživačima, dodatni marketing (gratis) ili jednostavnije rečeno – da Vaš sajt ima zadovoljavajuću posećenost i da za Vas čuje što više ljudi na internet mreži. Po potrebi možemo vam uraditi i logo ili dizajn promotivnog materijala za štampu.
Ukoliko niste zadovoljni početnom probnom verzijom izvršićemo izmene, a sve u skladu sa Vašim zahtevima.
Svaki web sajt ima i prateći GRATIS marketing – postavićemo ključne reči na Vaše sajtove kako bi se što bolje pozicionirali na pretraživačima, a pre svega na Google, postavićemo linkove ka Vašem sajtu na određene posećene sajtove (sajtove naših partnera), a to sve spada u uslugu SEO optimizacije Vašeg sajta.

<< Go back