Izrada internet prodavnice (e-shop)


Category: e shop, izrada web sajta, online shop, responsive web design, seo optimizacija, web prodavnica
Published: Jul 11, 2017
Tags: dizajn za mobilne telefone tablete i racunare, izrada web sajta, online prodavnica
Izrada internet prodavnice (e-shop)
Prodajete robu? Želite da proširite tržište vam svoga grada i kraja? Neka vaša prodavnica bude prisutna online u svakom kraju sveta! Aktivirajte internet prodavnicu na svome sajtu i primajte narudžbine iz cele zemlje i drugih država… Neka svako iz svoga doma vidi vašu ponudu. Budite ispred konkurencije!

Internet prodavnice radimo po cenama od 70 do 100 evra. Nijihovo pregledanje i ažuriranje je vrlo lako i jednostavno. E-shop-ovi se rade u najmodernijoj responsive tehnologiji što znači da je njihov izgled prilagodljiv ekranima kako računara tako i mobilnih telefona i tableta. 

U cenu je uračunat i sav propratni marketing kako bi što više ljudi saznalo za Vašu ponudu (SEO optimizacija), a takođe i .rs, .com ili .net domen kao i hosting za Vaš sajt. U cenu je uključeno i postavljanje do nekoliko stotina Vaših proizvoda sa opisima, cenama, kategorisanih po rubrikama… Predlog sajta (veći deo e-shop-a) se izrađuje u roku od oko 5 dana od dostavljanja materijala, u zavisnosti od broja proizvoda koje nudite. 

<< Go back