Izrada web prodavnica


Category: izrada sajta, web prodavnica
Published: Jul 10, 2017
Tags: e shop, online shop, php, responsive design, seo optimizacija, web dizajn, web shop
Izrada web prodavnica
Web shop, e-shop ili internet prodavnica – kako je naješće nazivaju – je rešenje koje služi za predstavljanje i prodaju Vaših proizvoda putem interneta. Podignite svoje poslovanje na viši nivo i u skladu sa tehnologijama 21. veka! U današnje vreme svaka kupovina počinje i završava se na internetu.

Šta to znači?

Pre odlaska u prodavnicu, pogledaćemo na internetu sve karakteristike proizvoda, opise, slike i slično. Nakon obavljene kupovine, ostavimo na internetu utisak o tome kako nam se dopada ili ne dopada proizvod i razmenimo iskustva sa drugim kupcima. Naš tim konstantno se usavršava, a rezultat su uvek nove i unikatne ideje.

Pri kreiranju ovakvog sajta posebnu pažnju posvećujemo jednostavnosti web stranica, kako bi posetilac/kupac što jednostavnije mogao da pronađe željeni proizvod, da se informiše o njegovim karakteristikama, vidi izgled proizvoda i da ga kupi.
Izradu web prodavnica vršimo na sledeći način: šaljete nam slike proizvoda koje želite da prodajete na sajtu sa cenama i opisom, mi ih u kratkom vremenskom roku ubacujemo na sajt koji je dizajniran po Vašem zahtevu i šaljemo Vam predlog urađenog sajta sa uputstvom sa upravljanje sajtom.
Svaka razvijena prodavnica danas poseduje i svoje internet izdanje; ali, nije reč samo o običnoj web prezentaciji, već o varijanti internet prodavnice. Među njima ima i onih koji jedino tako i postoje – virtuelno. Bilo da Vi već posedujete radnju bez mogućnosti online poručivanja Vaših proizvoda, bilo da tek želite da se upustite u jedan novi posao koji će se odvijati mahom preko interneta – kontaktirajte nas kako bismo Vam izradili najpovoljniju i najbolju internet prodavnicu.

Kako funkcioniše internet prodavnica?

Verovatno ste i sami više puta tražeći na internetu neki proizvod naišli na ovu varijantu prodavnice, koja se popularno zove e-shop. Dakle, našli ste željeni proizvod, njegov opis, cenu i informaciju da li ga ima na lageru ili ne… jedino što niste našli jeste adresa prodavnice u koju možete doći kako biste uživo videli taj proizvod. Dok je nekim starijim generacijama ovakva vrsta prodavnice, i ovakav način kupovine i dalje čudan, mlađe generacije uveliko obavljaju kupovinu pomoću “dva klika”. Tako je, čak i kada je reč o obući i odeći… ukoliko kupujete od proizvođača čiju garderobu uveliko poznajete, onda teško da možete pogrešiti oko odabira veličine. To je ono što nove generacije već odavno znaju, te sebe ne zamaraju odlaskom u prodavnicu i dugotrajnog potragom za željenom stvari.
Izrada internet prodavnice odvija se veoma brzo, jer je naš tim profesionalca već uigran sa ovom vrstom sajtova. U pitanju je jedna od naših najtraženijih usluga. Sve što od Vas zavisi je da nam kažete kakvu prodavnicu želite, da pripremite fotografije i opise Vaših proizvoda, a sve ostalo prepustite nama.

U okviru e-shop-a nudimo sledeće mogućnosti:

  • Veliki broj proizvoda – preko 100.000. Koliko god proizvoda da posedujete, mi ćemo izraditi takvu internet prodavnicu koja će imati mogućnost da ih sve predstavi. Preko 100.000 proizvoda sa fotografijama, specifikacijom i cenom može biti zaista lepo predstavljeno.
  • Različite mogućnosti plaćanja – Sada sa velikim napretkom tehnologije i razvojem “online poslovanja” mogućnosti za kupovinu putem interneta su velike. Mi možemo napraviti sistem koji omogućava plaćanje putem PayPal-a, kao i mogućnost poručivanja proizvoda putem nekih kuća za dostavu, te plaćanje po prijemu pošiljke… Koji god sistem Vama da odgovara biće postavljen na ovom sajtu, a moguće je postaviti i više njih, tako da kupac može da odabere njemu odgovarajući.
  • Izuzetno laka administracija – Jedna od najvažnijih stvari prilikom izrade internet prodavnice jeste njegovo lako održavanje i dodavanje novih proizvoda. Složićete se sa nama da je sasvim beskorisno napraviti web-shop koji jedino programeri mogu da ažuriraju. Pa, u pitanju je Vaša prodavnica, Vi ste ti koji bi morali da imate pristup njenom uređivanju. Uostalom kao i u svakoj trgovini, i u ovoj “online”, promene su skoro svakodnevne. Izmene poput “ima/nema artikla na lageru”, “cene proizvoda”, “akcije, ponude i popusti”, “najnoviji proizvodi”, mogu biti svakodnevne… S toga je neophodno izraditi takvu internet prodavnicu koju ćete Vi moći veoma lako i jednostavno, svakodnevno, da ažurirate i uređujete.
  • Prostor za reklame – Da li ste znali da Vam dodatnu zaradu mogu doneti i oglasi koji se na Vašem sajtu nalaze? Ukoliko Vaša internet prodavnica bude imala veliku posećenost, javiće Vam se srodne kompanije – proizvođači koji mogu poželeti da se kod Vas oglase. Vi od toga možete imati solidne prihode. Mi Vam nudimo i mogućnost prostora za reklamu u okviru Vaše internet prodavnice.
  • Sortiranje proizvoda na osnovu više kategorija – Da bi se Vaše mušterije što bolje snašle, i što brže i lakše pronašle proizvod kojih ih zanima, neophodno je da na sajtu postoji opcija sortiranja proizvoda. Mi Vam nudimo i više različitih opcija za sortiranje – na osnovu cene, veličine, najnovijih proizvoda, na osnovu marke ili vrste proizovda… Koje god kategorije da su Vam potrebne, da smatrate da odgovaraju onome što Vi prodajete, te da će omogućiti lako snalaženje Vašim kupcima, mi ćemo napraviti. Kada kupci otkriju da uz samo nekoliko klikova mišem mogu naći ono što traže, postaće Vaše redovne mušterije!
  • Ocenjivanje i komentari proizvoda – Ova opcija je veoma popularna, i većina vlasnika e-shop-ova je ima, jer se ispostavilo da je to jedan od najboljih načina reklamiranja proizovda. Dakle, na ovom mestu, pored proizvoda, Vaši kupci ostavljaju svoje komentare iz ličnog iskustva sa proizvodom, i samim tim Vam potpuno besplatno kreiraju jednu veoma važnu reklamu.
  • Povezivanje sa društvenim mrežama – Jedan od najboljih načina da izreklamirate svoju internet prodavnicu je svakako taj da je povežete sa popularnim društvenim mrežama. To je najbrži način, i ujedno i onaj koji će omogućiti da za Vas čuje ogroman broj ljudi. Ovo je svakako opcija koju ne bi trebalo propustiti, jer je u pitanju još jedna vrsta besplatne, a veoma dobre reklame.
  • Evidencija poseta i porudžbina – Posebna prednost posedovanja ovakve internet prodavnice jeste što u okviru nje možete imati automatsko analiziranje broja poseta i porudžbina. Dakle, mi ćemo Vam u okviru Vašeg e-shop-a omogućiti i laku evidenciju važnih podataka za Vaše poslovanje. Pomoću nje moći ćete veoma jednostavno da vodite statistiku, pratite Vaš napredak i na osnovu toga dalje da unapređujete Vašu ponudu i sveukupno poslovanje.
  • Brza i jednostavna pretraga proizvoda – Nedostatak vremena je ono što sve više navodi ljude da se okrenu ovakvom načinu kupovine. Brzina je ono za čime tragaju. Zbog toga je i opcija pretrage na Vašem sajtu od presudne važnosti za zadovoljstvo Vaših mušterija.
Ovde smo naveli samo neke od najosnovnijih i najtraženijih usluga koje se obično od nas traže prilikom izrade jedne kvalitetne internet prodavnice. Ukoliko Vi imate još neku ideju/predlog – rado ćemo Vas saslušati i ukoliko je to moguće izaći Vam u susret. Svesni smo da je prilikom izrade jednog ovakvog e-shop-a najvažnije da on što više nalikuje i podseća na pravu prodavnicu, a to znači da mu je preglednost proizvoda odlična, da su jasni opisi, adekvatne fotografije, da se može poručiti odmah i da postoji opcija da Vas neko brzo i lako kontaktira u vezi dodatnih informacija. Potrebna Vam je baš ovakva internet prodavnica? Pozovite nas i započnite Vaše moderno poslovanje odmah!

Šta možete da očekujete od naših internet prodavnica?

Odličan web dizajn, CMS za manipulaciju proizvoda, sistem za naručivanje koji je siguran i lak za korišćenje, optimizacija za internet pretraživace (SEO), neograničen broj proizvoda, neograničen broj kategorija, višejezičnost sajta, više valuta za plaćanje, ocenjivanje proizvoda, popusti i kupon sistemi, izveštaji prodaje, štampanje fakture, neograničen broj strana sa informacijama…

<< Go back