Redizajn sajtova


Category: redizajn sajta, wordpress
Published: Aug 3, 2017
Tags: redizajn sajta, responsive design, seo optimizacija, web dizajn, WordPress
Redizajn sajtova
Imate sajt koji Vam već dugo vremena ne donosi onoliko poseta koliko je Vašem poslu to neophdono? U pitanju je sajt koji ste uradili pre nekoliko godina i od tada ništa ključno na njemu niste promenili? Kada se u Google-u ukucaju ključne reči koje se u vezi sa tematikom Vašeg sajta, on se ne pojavljuje na prvoj strani pretrage? Ukoliko je Vaš odgovor na neko od gore navednih pitanje da – onda Vam je potreban redizajn sajta. O čemu je zapravo reč?
Redizajn sajta podrazumeva zadržavanje istog sajta, njegovog domena, i nekih osnovnih karakteristika, ali i promenu koncepcije, strukture i dizajna sajta.
Jedna precizna definicija toga šta sve obuhvata jedan redizajn sajta, zapravo se ne može dati, jer će obim posla i promene zavisiti od sajta do sajta. Imali smo slučajeve kada je nekim sajtovima trebalo veoma malo korekcija kako bi se oni osvežili i opet plasirali među prvima na listi, a isto tako imali smo i one druge krajnosti – varijante kada je jednom sajtu bila potrebna kompletna promena od tekstova i fotografija do kategorija i celokupne strukture. Ukoliko niste sigurni šta je to što koči popularnost Vašeg sajta, slobodno nas kontaktirajte makar samo radi konsultacije. Tom prilikom, nakon detaljne analize Vašeg postojećeg sajta i ostalih konkurentskih (sa istom tematikom) sajtova koji su bolje pozicionirani, mi ćemo Vam izneti predlog rešenja, i informisati Vas o ceni koja to obuhvata. Takođe, Vi nam možete izneti i Vaše predloge, te zajedno možemo napraviti najbolju moguću varijantu Vašeg poboljšanog sajta.

U korak sa vremenom…

Imajte u vidu da je web sajt lična karta Vaše firme, koja govori mnogo o Vašem poslovanju.

Ono što je najveći problem je što Vas posetioci sajta procenjuju već na prvi pogled – čim uđu na sajt. Taj trenutak je presudan, naslovna strana sajta može odlučiti da li će se neko na njemu još zadržati ili će odmah potražiti neki drugi sajt sa istom tematikom. Ako je Vaša lična karta (web sajt) zastarela, posetioci će imati utisak da je i Vaša firma/kompanija/udruženje isto tako zastarelo. Nemojte im dopustiti da steknu pogrešan utisak o Vama, kada je ponekad moguće sve to rešiti malim dizajnerskim trikovima.
Redizajn sajta je jedna od usluga koje se, danas, najčešće traže, zato što većina firmi već poseduje svoje internet prezentacije, ali im je potrebno njihovo osveženje. Internet i sve što on sa sobom povlači, skoro svakodnevno se menja i napreduje, pa se tako iz dana u dan javljaju novi zahtevi u vezi sa tim kako jedan web sajt treba da izgleda. Naravno da će se razlikovati sajtovi koji predstavljaju poslovne firme od onih koji predstavljaju sportske organizacije, i sl. Zbog toga Vam je potreban profesionalan tim, koji će stalno biti u koraku sa najnovijim trendovima koji nalažu korisnici interneta, i koji će znati šta je kod redizajniranja Vašeg sajta najvažnije.

Danas, većina ljudi koja traži ovu uslugu redizajna, to radi da bi odgovorila i na najnovije zahteve kao što su – sajt koji je prilagođen za pregled i pristup preko mobilnih telefona, tableta i drugih sličnih uređaja, kao i povezivanje sa popularnim društvenim mrežama.

Pomoću ove dve opcije, Vaš sajt će sigurno dobiti veći broj posetioca, jer sve je više onih koji internet pretražuju preko ovih uređaja novije generacije, i sve se više linkovi dele preko društvenih mreža, čime se širi Vaša reklama. Dakle, ukoliko imate sajt koji ne podržava ove dve opcije, to je skoro kao da ga nemate uopšte.  U tom slučaju potreban Vam je redizajn sajta!
Ovo su samo neke od usluga i opcija koje se mogu izvršiti prilikom redizajna sajta. Ukoliko niste sigurni šta je sve to što bi se na Vašem sajtu trebalo promeniti i unaprediti, nemojte brinuti jer ćemo Vam mi pomoći. Kada nas uputite u tematiku sajta, u ciljnu grupu koja čini najveći broj posetioca Vašeg sajta, i saopštite nam marketinšku poruku koju želite da prenesete, sigurni smo da ćemo Vam pružiti najbolje moguće rešenje za sve to. Zadržite Vaše stare klijente, ali pridobite i nove – obratite nam se za redizajn sajta.
Svega par minuta je dovoljno da prosečan posetilac sajta proceni hoće li mu sajt biti od koristi ili neće. Mi ćemo se potruditi da na Vašem sajtu ostane i lako dođe do svih informacija koje su mu neophodne. Samo ako idete u korak sa vremenom, pratite nove trendove i odgovarate na najnovije zahteve, možete biti sigurni da će Vaše poslovanje i dalje napredovati i biti uspešno kao na početku. Znate i sami da se nikada “ne živi od stare slave”. Osvežite svoj web sajt, jer na taj način u startu ulivate poverenje svakom novom posetiocu Vašeg sajta. Time pokazujete da vodite računa o svim detaljima, a ne samo o funkcionisanju Vaše firme, već i o načinu na koji se predstavljate, vodite računa i o svojim klijentima jer im omogućavate da Vašem sajtu pristupe veoma lako, čak i putem svojih mobilnih telefona. Modernim, preglednim i funkcionalnim sajtom koji odgovara na sve zahteve najnovijih generacija sigurno ćete postići uspeh o kojem ste maštali. Redizajn sajta – istovremeno najjeftinija i najefektnija reklama. Ne verujete nam? Nikada nećete znati dok ne probate… pozovite nas kako bismo učinili da Vaš sajt bude jedan od onih koji se može prezentovati kao primer najboljeg i najfunkcionalnijeg sajta.

<< Go back