Naše uslugeNaše usluge

Dizajn web sajta prezentuje Vaš biznis čitavom svetu. Zato je važno da ostavite odličan utisak na svakog posetioca, jer je možda baš neki od njih Vaš potencijalni klijent ili saradnik...
Klik dizajn svojim klijentima upravo to omogućava, uz brze rokove, povoljne cene i kvalitetnu i profesionalnu uslugu.
Izrada sajtova

Sajtovi koje mi izrađujemo su pregledni, fukcionalni, moderni i prilagodljivi svim rezolucijama ekrana. Dizajn sajta prezentuje Vašu kompaniju i treba da uliva poverenje posetilaca, budućih klijenata.

Responsive Design

Prilagodljiv dizajn sajta predstavlja sajt koji omogućava optimizovano prikazivanje, jednostavno korišćenje, čitanje, i kretanje kroz web sajt koji će biti pregledan na različitim uređajima (telefoni, tableti i računari).

SEO optimizacija

Ako Vas nema na Google-u, kao da ne postojite na internetu. Od ključne važnosti je da Vaš sajt bude na prvoj strani Google-a. SEO optimizacija predstavlja unapređenje kvaliteta koda sajta, a sve u cilju što većeg broja poseta ka vašem sajtu kao i bolje rangiranje od strane internet pretraživača.

Grafički dizajn

Vizuelni identitet vaše kompanije i način na koji predstavljate proizvode i usluge, uvek određuje i količinu uspeha koju možete da ostvarite u odnosu na konkurenciju. Nudimo Vam sjajna grafička rešenja za vizit-karte, flajere, plakate…

Web prodavnice

U današnje vreme svaka kupovina počinje i završava se na internetu. Šta to znači? Pre odlaska u prodavnicu, pogledaćemo na internetu sve karakteristike proizvoda. Zato, ukoliko se bavite prodajom određenih proizvoda – pravo je vreme za web prodavnicu!

Redizajn sajtova

Ukoliko je Vaš sajt izrađen pre nekoliko godina, ukoliko je zastareo u odnosu na konkurenciju, ukoliko niste zadovoljni izgledom i funkcionalnošću… Vašem sajtu je potreban redizajn i osveženje!

»Zašto je web sajt važan?

Danas su na internetu prisutni milioni ljudi i organizacija. Najčešći i najbrži način pronalaženja informacija je preko interneta.
Ne mislite li da je to dovoljan razlog da i Vi obezbedite Vaš sajt i da se na taj način predstavite milionima ljudi? Drago nam je ako smo Vas ubedili, jer ste Vi ti koji će biti na dobitku…