O namaO nama

Ko smo mi?

Klik dizajn je tim profesionalaca koji se bave izradom preglednih, modernih i funkcionalnih web sajtova, seo optimizacijom, internet marketingom uz nezaobilazan grafički dizajn.
Moderno poslovanje je nezamislivo bez prisustva na internetu. Na internetu su i Vaši potencijalni klijenti, pa bi naravno tu trebali da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Poslednjih godina nije važno samo imati samo sajt, vec je važno da i da taj sajt stvori što veću vidljivost i bolju pozicioniranost na samom internetu. To zahteva izradu sajta gde se mora voditi računa o svakom detalju, s toga njegova izrada ne bi trebalo da se poveri bilo kome.
Mi istražujemo, analiziramo, planiramo i kreiramo vaše poslovanje na internetu.
Naš glavni cilj je da kvalitetetnom i profesionalnom uslugom pomognemo našim klijentima da naprave znaćajna i dugotrajna poboljšanja u svom biznisu. Uvek se trudimo da klijentima za određeni budžet ponudimo više nego što bi dobili na drugom mestu. Nakon izrade sajta neprestalno se trudimo da steknete nove klijente uz našu pomoć. Pružamo Vam podršku, ažuriramo i održavamo Vaš sajt. Odgovaramo na sve zahteve i u potpunosti im se posvećujemo.
Garantujemo da ćete biti zadovoljni našom uslugom. Uspeh naših klijenata znači da smo uradili dobar posao, a to je upravo ono što i nas čini uspešnim.

 

1 korak
PRIKUPLJANJE INFORMACIJA, ISTRAŽIVANJE I ANALIZA
Počinjemo sa prikupljnjem najvažnijih informacija kako bi ustanovili Vaše potrebe i kakav Vam sajt zaista treba. Trudimo se da što više saznamo o Vašem poslovanju, potecijalnim klijentima, konkurenciji. Analiziramo tržište I konkurenciju kako bi Vas izdvojili i bolje pozicionirali. Mane konkurenata pretvaramo u Vaše prednosti.
2 korak
DIZAJNIRAMO I KODIRAMO
Na osnovu pažljivo razmotrenih Vaših zahteva izrađujemo najbolje dizajnersko rešenje. Kodiramo specifičnosti koje treba da odlikuju i da omoguće funkcionalnost Vašeg sajta. Posebno vodimo računa o optimizaciji sajta, pažljivo biramo ključne reči i ugrađujemo ih u kod sajta.
3 korak
TESTIRAMO
Kada se uverimo da je sve što je dogovoreno ispunjeno I kada budemo sigurni da sajt ispunjava dizajnerske i funkcionalne zahteve postavljamo sajt na internet. Na taj način sprečavamo da posetioci sajta budu nezadovoljni, i da ostavite loš utisak. Sa ponosom možete pokazati Vaš novi moderan web sajt, a mi još jedan uspešan projekat.
4 korak
PRAĆENJE I RAZVOJ
Postavljanjem sajta na internet ne završavamo saradnju sa klijentom. Vrši se indeksiranje stranica na Google. Vršimo objavljivanje vašeg preduzeća na Google, prijavljujemo Vas na popularne društvene mreže. Kreiramo I pratimo analitiku posećenosti sajta, kreiramo Google, Facebook kampanje…